headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Autohuur Costa Rica

Het is in Costa Rica heel goed mogelijk om zelf per auto rond te reizen!
Je kunt een ‘gewone’ auto huren, maar wij raden sterk aan om in een ‘4×4’ te rijden, dus bieden we dat als standaardauto aan. We bieden verschillende bouwstenen aan, waarbij de hotels en de autohuur samen zijn inbegrepen, op deze pagina vind je onze prijzen voor losse autohuur in Costa Rica. Verderop deze pagina staan ook de bijbehorende voorwaarden autohuur!

 

Costa Rica-autohuur2


PRIJZEN LOSSE AUTOHUUR COSTA RICA

Hier vind je de prijzen van de losse autohuur, voor 3 verschillende autotypes, de prijs is per auto per genoemde huurperiode.

 

autotype  prijs per in laagseizoen in hoogseizoen code
Suzuki Jimny 4×4 dag €   66,- €   70,- CRV100
Suzuki Jimny 4×4 week € 408,- € 440,- CRV101
– 3 deurs – 1,3 motor – max 4 personen & 2 koffers

 

Daihatsu Bego 4×4 dag €  70,- €  78,-  CRV106
Daihatsu Bego 4×4 week € 436,- € 490,-  CRV107
 – 4 deurs – 1,5 motor – max 4 personen & 2 koffers

 

Suzuki Grand Vitara 4×4 dag €   76,- €   80,- CRV102
Suzuki Grand Vitara 4×4 week € 470,- € 510,- CRV103
5 deurs – 2,0 motor – automaat – max 5 personen & 4 koffers

 

Toyota Fortuner 4×4 dag €   110,- € 122,- CRV104
Toyota Fortuner 4×4 week €  700,- € 766,- CRV105
– 5 deurs – 3,0 motor – automaat – max 7 personen & 5 koffers


Costa Rica-autohuur
laagseizoen:  16 april – 15 december

hoogseizoen:  16 december  – 15 april

 

– Alle verzekeringen zijn bij de prijs van de autohuur inbegrepen. Lees ook de voorwaarden autohuur Costa Rica verderop deze pagina!

-Bij het afhalen van de auto moet je nog wel een creditcardvoucher achterlaten voor de borg.

-Het is mogelijk de 4×4/jeep op te halen en in te leveren in o.a. de volgende plaatsen: San Jose, San Jose vliegveld, Tamarindo, Liberia, Samara, Nosara, Quepos, La Fortuna, Peñas Blancas (grens Nicaragua) en Paso Canoas (grens Panama). Er zijn nog meer ophaal- en inleverplaatsen in Costa Rica, hiervoor moet dan ter plaatste vaak een drop-off-charge betaald worden.  Prijzen en plaatsen op aanvraag!

-Het hierboven genoemde maximum aantal personen per autotype, is wat door de verhuurmaatschappij wordt doorgegeven. Wij adviseren echter om de Suzuki Jimmy met maximaal 2 personen te gebruiken, of evt. 2 volwassenen en een kind, maar voor 4 personen raden we de Suzuki Grand Vitara 4×4 aan!

 

Let op: genoemde prijzen zijn per auto en inclusief verzekeringen. Zie ook de voorwaarden autohuur:

 

VOORWAARDEN AUTOHUUR COSTA RICA

 

Dit zijn de voorwaarden bij de autohuur van NATIONAL Rent a Car!

 

-Onze ‘autorondreizen inclusief jeephuur’, zijn gebaseerd op een Suzuki Jimny 4×4 (of gelijkwaardig) , 3-deurs met airco.

-Huur is inclusief verzekeringen ( LDW & SLC, Diefstal & WA verzekering) en ook inclusief een onbeperkt aantal kilometers.

-Per 15 maart 2018 krijg je bij onze autohuur een GRATIS wifi-ontvanger mee op reis. (Er worden geen kosten berekend maar bij verlies wordt 300 Usd in rekening gebracht).

-Kapot gereden banden of gebroken ruiten vallen per 15 MAART 2018  onder de verzekering. Het is dus NIET nodig om deze verzekering ter plaatse af te sluiten.

-Per 15 maart 2018 is de huur van een GPS bij de prijs inbegrepen. Je moet vooraf, dus bij je boeking, aan ons doorgeven of je hiervan gebruik wilt maken.

Brandstof en drop-off kosten zijn niet inbegrepen. Benzine is echter goedkoop in Costa Rica en voor veel plaatsen zijn GEEN drop-off kosten van toepassing.

-Als je een auto huurt, ontvang je gratis een wegenkaart van Costa Rica.

-De huurperiode is op basis van 24 uur per dag en gaat in op het tijdstip waarop je de auto ophaalt. Bij overschrijding van deze termijn zal men ter plaatse een extra dag tegen het in Costa Rica geldende tarief in rekening brengen. Wij verlenen geen restitutie als de auto eerder wordt ingeleverd.

-Je kunt de auto ophalen en afleveren op het vliegveld en in het stadskantoor van San Jose, Tamarindo, Liberia, Samara, Nosara, Quepos en La Fortuna.

-De minimum leeftijd voor het huren van een auto in Costa Rica is 21 jaar, en je dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van je rijbewijs.

-Let op! Je kunt ter plaatse desgewenst een tweede chauffeur laten registreren, dat kost ca. 3 USD per dag. Maar als je dit vooraf, dus direct bij boeking, aan ons doorgeeft worden deze extra kosten niet gerekend. Daarna dus wel!

-Het is niet toegestaan naar- en door een ander land dan Costa Rica te rijden.

-Voor het huren van een auto dien je te beschikken over een internationaal geaccepteerde creditcard o.a. voor de deposit (borgsom). De borgsom kan niet cash betaald worden.

-Je kunt maximaal 2 koffers per auto meenemen.

-Je dient over een geldig  Nederlands rijbewijs en een retourvliegticket te beschikken. Een internationaal rijbewijs is alleen nodig indien je langer dan 3 maanden in Costa Rica verblijft.

-De dekking van de verzekering geldt niet wanneer na een ongeluk de huurder geen politierapport of bon aan het autoverhuurbedrijf kan overhandigen.

 

Alle hierboven genoemde bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Deze ‘voorwaarden autohuur’ zijn bedoeld als informatie voor je reis, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 

 

 

 

Contact
close slider