Het nieuwe reizen volgens duidelijke richtlijnen

Wijs op Reis met OutSight Travel

Onze missie is om van jouw kennismaking met andere culturen een onvergetelijke, persoonlijke ervaring te maken, die je altijd bijblijft. Dat doen we vanuit ons hart: reizen is onze passie. 

We zoeken de kleine momenten, naast de hoogtepunten, die jouw reis bijzonder maken. En we regelen het voor je, zodat je onderweg maximaal kunt gaan genieten.
Waar streven wij naar? Een positief effect door te reizen, voor iedereen. Wij zijn niet alleen toegewijd en betrokken bij onze reizigers maar zeer zeker ook bij onze landen, hun bewoners, de ondernemers en de lokale bevolking. 

Door te reizen help en steun je de lokale bevolking en hun omgeving. Andere culturen ontdekken, onverwachte ontmoetingen en daarmee bijdragen aan een duurzame samenleving, dat vinden we belangrijk. Blijf dus vooral reizen!

Wij zorgen ervoor dat je reis van A tot Z geregeld wordt, zodat jij tijd over hebt om te genieten. Al meer dan 20 jaar maakt onze lokale kennis het verschil, wij weten het! Met de vrijheid & flexibiliteit om je eigen reis te beleven én met het comfort dat de rest geregeld is. Meer dan 35 bestemmingen en elk jaar doen we weer nieuwe inspiratie & ideeën op.

In 4 stappen je volgende reis

 • 1. Kies je
  bestemming

 • 2. Laat je
  inspireren

 • 3. Ontvang een
  reisvoorstel op maat

 • 4. Boek je
  droomreis!

Garanties voor 'Het nieuwe reizen'

Onze 12 "Wijs op Reis" garanties voor jou

Onbezorgd reizen en genieten dat vinden we belangrijk. Je hoeft niet alles zelf te regelen, we staan voor je klaar. Samen met onze lokale partners zorgen we voor je en kun je “wijs-op-reis”, vastgelegd in onze  12 garanties:

1.    Omboeken / Annuleren / Geen wijzigingskosten
Voor alle nieuw geboekte reizen geldt dat je tot 30 dagen voor vertrek bij ons kosteloos de reis kunt annuleren of omboeken. 

2.    Betalen
De totale reissom hoeft pas 30 dagen voor vertrek bij ons voldaan te zijn. 

3.    Repatriëren
Mocht er lokaal iets gebeuren waardoor je terug naar Nederland gehaald moet worden, zetten wij alles op alles om dit voor je te regelen.
 
4.    24/7 bereikbaar
Voor al je vragen zijn wij 24/7 bereikbaar zowel telefonisch, via app en/of e-mail. 

5.    Gezondheidsrisico’s
We houden de hygiëne maatregelen en virusvoorschriften op de bestemmingen nauwlettend in de gaten samen met onze lokale partners. Samen zorgen we ervoor dat het gezondheidsrisico voor jou als reiziger tot een minimum worden beperkt.  

6.    Proactieve communicatie
We houden je proactief op de hoogte van eventueel veranderende maatregelen en reisadviezen die van invloed kunnen zijn op je reis. 

7.    Garantiefondsen
Als OutSight Travel zijn we aangesloten bij alle, voor jou als klant belangrijke, reisfondsen zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. 

8.    Kleinschalig
Onze bestemmingen bieden voldoende ruimte en rust om veilig te kunnen genieten van je reis. We vermijden drukke activiteiten en bezienswaardigheden. 

9.    Controle over vervoer
Reis met een eigen huurauto, camper of met privé chauffeur. Je hebt controle over je eigen vervoersmiddel en hebt alle vrijheid om je reis naar eigen wens in te vullen. 

10.    Ontspannen overnachten
We kiezen altijd voor kleinschalige authentieke accommodaties, weg van de massa. 

11.    Lokale culturele ervaringen
We zorgen dat onze reizigers op gepaste afstand toch contact kunnen hebben met onze lokale gidsen en de lokale bevolking om de echte cultuur zoveel mogelijk te kunnen beleven.

12.    OutSight [the box] Reizen
Alle reizen die wij aanbieden, ook in Corona tijd, zijn echte OutSight [the box] reizen. Onvergetelijk, verassend, duurzaam & veilig! 

*Bovengenoemde garanties kunnen afwijken voor specifiek geboekte reizen. Bijvoorbeeld voor gegarandeerde tickets  of specifieke tours. Je reisspecialist zal je informeren als dat voor jouw reis het geval is.

Onze favoriete ervaringen

01 04

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks