headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

OutSight inspiratiedagen 2019

 

 

 

 

 

OutSight organiseert regelmatig inspiratie- en informatieochtenden op ons kantoor in Maarssen. Onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten geven met veel plezier inspirerende (landen)presentaties die je meer info geven, en helpen bij het maken helpen van de juiste keuzes! Deze ochtenden zijn persoonlijk, informeel en kleinschalig (dus geen theateropstelling, geen eenrichtingsverkeer!). Wij delen heel graag onze reiskennis met onze reizigers! Ook ontmoet je andere reizigers met ongeveer dezelfde reisplannen. Hier de data:

 

 

Zaterdag 21-sep: Argentinië & Chili

Zaterdag 28-sep: Japan

Zaterdag 26-okt: Colombia

Zaterdag 9-nov: Japan

Zaterdag 16-nov: Argentinië & Chili

Zaterdag 14-dec: Vietnam & Cambodja

 

Een ochtend boordevol inspiratie, onder het genot van een kop koffie nemen we je mee naar een van onze prachtige bestemmingen. Je bent van harte welkom van 10.30 tot 12.00 uur, het lijkt ons super om jou te ontmoeten! Onze reisspecialisten zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Dus: neem al je vragen mee, wij zorgen voor koffie & inspiratie!


Aanmelden kan door een email te sturen naar info@outsight.nl met je naam, hoeveel personen en een telefoonnummer. Wij nemen dan z.s.m. contact op om je aanmelding te bevestigen!

Contact
close slider