headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, en vooral het resultaat van de reiservaringen van jullie eigen mensen.

 

OutSight Travel beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare lokale agenten. Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, en vooral het resultaat van de reiservaringen van jullie eigen mensen.

Als vaste klant van Outsight, woonachtig in Noorwegen, is het een ideale manier om een reis te boeken en ben zeer tevreden over de snelle reacties op mijn boekingen en aanpassingen, tevens een goede samenwerking op zelf geboekte vliegreizen en/of bouwstenen. Vooral de openheid van Outsight over evt problemen tijdens bijvoorbeeld boekingen bij de locale agenten of tijdens moeilijke situaties in de desbetreffende landen gaf mij als klant een goed vertrouwen.

— Ingrid Heijblom en Per Spilling, Noorwegen - feb. 2019

Wat een reis! Vanaf dag 1 genoten van het geweldige Costa Rica. Elke dag werden wij weer verrast door het prachtige land.

 

Wat een reis! Vanaf dag 1 genoten van het geweldige Costa Rica. Wij zouden er zo nog wel een aantal weken willen en kunnen verblijven :-).

 

Wij willen onze complimenten uitspreken voor de zeer goed georganiseerde reis. 

De meeste verblijven waren zeer goed. In het algemeen zeer ruime (lees minimaal 3 bedden) kamers. Je wordt overal goed geholpen en ook de excursies die we ter plaatse hebben geboekt waren goed. Zeker het walvissen spotten was een ervaring om nooit te vergeten. Ook het zweven boven de jungle van Monteverde als een echte superman was genieten.
 .
Elke dag werden wij weer verrast door het prachtige land. We kregen geen genoeg van de vele apen, luiaarden, mooie vogels, spinnen, dolfijnen die met de boot kwamen spelen, natuur en zwemmen bij watervallen.
Erg fijne samenwerking met jullie! Zeker iets om in de toekomst weer te doen.

— Marlijne & Robin, Tilburg - Costa Rica

Wij zijn zeer tevreden over jullie en vooral de service vóór onze reis.

 

Wij zijn zeer tevreden over jullie en vooral de service vóór onze reis. Helemaal geweldig en we willen Saskia nogmaals bedanken voor de super reis.  

 

De gehele reis was top! Mooi land en veel leuke ervaringen gedeeld. De hotels en auto, vluchten en transfers, lokale agent zijn allen geweldig bevallen!  

 

Nogmaals bedankt en we contacten jou de volgende keer weer met een nieuwe reis als je het goed vind. 

— Rudhy Rhemrev & Mandy van der Heeden, Zwijndrecht - Costa Rica

Ik vond Costa Rica fantastisch. Dit was mijn beste vakantie tot nu toe, ik heb echt intens van ieder moment genoten

 

Ik vond Costa Rica fantastisch!!!!! Dit was mijn beste vakantie tot nu toe, ik heb echt intens van ieder moment genoten. Voelde me echt gelukkig. Ik zou zo weer terug willen 🙁
 
Puerto Viejo: ik vond het verblijf echt geweldig. Ik wil graag een eettent aanraden: Caribe del Sol. Dit is een restaurantje van een man genaamd Kaj, super vriendelijk en het eten was zo lekker. Mijn gunst, het was verrukkelijk! En helemaal niet prijzig, dus voor toekomstige reizigers kan dit een tip zijn. Wij hebben daar per fiets de Jaguar Rescue Centre bezocht, wat op 10 minuten afstand is. Geweldig!!!! Wij mochten in een apenverblijf zitten en de aapjes voeden, ook andere dieren. Maar wat zij doen daar is super en daarnaast zijn zij afhankelijk van bezoeken, dus dit is ook zeker een aanrader waard!
 
Turrialba: de vulkaan daar was helaas actief, waardoor wij niet langs de vulkaan zijn gegaan. Uiteindelijk hebben wij besloten een koffietour te nemen in de avond, dit was heel interessant. Deze kon je boeken via het hotel. Je wordt opgehaald en gebracht naar een koffieplantage en sluit af met een etentje in een restaurant met heel mooi uitzicht! Langer dan 1 dag zou ik Turrialba niet aanraden, dit was goed gepland zo.
 
Manuel Antonio: Leuk hotel, echt helemaal tevreden. Het uitzicht bij het ontbijt, het strand, de apen in de bomen, het eten, alles! Hier hebben wij een paardrijtocht geboekt bij Diego Solis van The Horsebackriding Adventure. Erg leuke man en heeft veel geduld. Zijn paarden worden goed verzorgd, dus het is een echte aanrader.
 
Tamarindo: hier besefte ik dat er een einde zou komen aan de vakantie en werd ik een beetje droevig. Leuke mensen en het toppunt was dat het strand op een paar meter afstand was. In Tamarindo hebben wij alleen genoten van het hotel en strand, verder geen excursies geboekt. Wel weer een aanrader voor overige reizigers is om Playa Conchal te bezoeken als zij verblijven in Tamarindo. Dit schijnt het mooiste strand te zijn in Costa Rica en is maar op 10 minuten afstand. Verder alleen een massage genomen bij het hotel zelf, is ook weer een aanrader en niet zo duur.
 
San Jose: zowel bij aankomst als bij vertrek hadden wij te maken met leuk personeel. Echt super vriendelijk weer en het eten was lekker. Alles werd ons duidelijk uitgelegd door de autoverhuurder en het hotel was prima. Ik had er niet meer van verwacht, lekker simpel en tropisch. Perfect!
 
Het enige wat ik achteraf zelf zou toevoegen aan mijn reis is La Fortuna. Wij zijn daar wel geweest, maar erg kort omdat het veel rijden is. Het was voor mij beter geweest als ik daar een nacht had verbleven.
 
Tot slot Saskia, ik wil je echt bedanken, dit was mijn beste reis ever! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar Costa Rica betekent veel voor mij. Ik zit nog helemaal in de wolken en kijk maar steeds terug naar foto’s. Ik ben al aan het plannen voor mijn volgende vakantie naar Marokko in Juli en die ga ik zeker via jullie boeken!

— Laila Klai, Barendrecht - Costa Rica

Ik vond het contact met jullie erg prettig. Dus wil ik jou en je team hartelijk danken en wellicht tot een volgende keer!

 

Wij hebben een fantastische reis gehad !!

Samen met mijn beide zonen hebben we deze trip beleefd als een groot avontuur. Costa Rica is net Burgers Zoo maar dan zonder de hekken, overal natuur en dieren.

 

We hebben trekkingen gedaan, met en zonder gids, vulkanen beklommen en er weer afgesjeesd, op een tube de rivier afgedaald, wezen zip-linen  in Monte Verde. Kortom te veel om op te noemen!

 
Over de organisatie hebben we ons niet druk hoeven maken. Alle hotels waren op de hoogte, onze ‘meet en greets’ inzake de huurauto klopten allemaal, zelfs aan de Nicaraguaanse kant .

Zo’n grensovergang (Costa Rica- Nicaragua) is wel een heel aparte belevenis hoor, alleen daarover kun je al een boek schrijven.  

Ik vond het contact met jullie ook erg prettig, inzake reisschema, autoverzekering, prima meedenken en oplossen.

Dus wil ik jouw en je team hartelijk danken en wellicht tot een volgende keer”.

 

— Kees, Arnhem - Costa Rica & Nicaragua

Reisvoorstel aanvragen
close slider