cruise schepen in fjord noorwegen

Cruise vanuit Nederland

Bevaar de Atlantische Oceaan vanuit Rotterdam of Amsterdam

Verken de Atlantische Oceaan per schip

Cruise vanuit Nederland

Een keer op een andere manier op reis? Wat dacht je van een cruise op de Atlantische Oceaan. Met als grote voordeel je kunt opstappen in Nederland. Geen vlucht maar slechts een korte reis naar de passagiersterminals in Amsterdam of Rotterdam. Je krijgt je eigen hut en de reis kan beginnen! 

Er zijn verschillende maatschappijen waar we mee samenwerken maar we hebben al jaren een nauwe samenwerking met de Holland America Line. Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf bestaat al sinds 1871. Ontdekkingsreiziger, fijnproever en  muziekliefhebber; zijn dit kenmerken die bij jou passen dan is een cruise zeker iets voor jou. De schepen zijn van alle gemakken voorzien en brengen je naar de mooiste plekken. 

Voor 2021 staan er weer een groot aantal mooie reizen gepland door Noord-Europa. Reis naar Noorwegen, Zweden, Groot Brittanie en zelfs Ijsland. Weten welke reizen? 

 • Start
  Nederland
  Fjord Noorwegen

  Vertrek uit Nederland

  Reis vandaag naar de passagiersterminal in Amsterdam of Rotterdam. Hier wordt je hartelijk verwelkomd waarna je als eerste handeling kennis maakt met je hut. Daarna heb je volop de tijd om het schip te leren kennen. Er is zo veel te ontdekken! Trossen los waarna je langzaam de Noordzee op vaart om te starten met de cruise. 

  01
  Nederland
 • Verken
  Europa
  uitzicht dek Cruise

  Cruise Atlantische Oceaan

  Het meest lastig van een cruise is om een keuze te maken uit de verschillende route mogelijkheden. Wil je de indrukwekkende Noorse Fjorden bezoeken? Wordt het ruige natuur van IJsland, Shetland eilanden of Schotland? Of wordt het toch een rondje om het Verenigd Koninkrijk met stops aan de oost- en westkust + Ierland. Misschien moet het niet de Noordzee worden maar de Oostzee. Vaar naar Denemarken, Zweden en Finland. Een bezoek aan Sint Petersburg is ook nog mogelijk. 

  De keuze is enorm en we snappen dat het kiezen lastig kan zijn. Wij hebben de kennis en persoonlijke ervaring dus kunnen je helpen om de juiste te route te vinden. Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 

   

  02
 • Einde
  Nederland
  cruise in Fjord

  Aankomst Nederland

  In de ochtend komt het schip weer aan in de haven van Amsterdam of Rotterdam. Neem afscheid van je hut, het schip maar bovenal de crew die van de cruise een onvergetelijke ervaring hebben gemaakt. 

  03

Inclusief

Vraag voor een uitgewerkt overzicht van wat er inbegrepen in de reis zit een vrijblijvend voorstel aan. Druk hiervoor op de blauwe knop rechtsonder. 

Locatie rondreis

Cruise vanuit Nederland

Maudy Zuidema - OutSight Travel

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks