headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Costa Rica excursies:

Reis langs vulkanen, de jungle en palmenstranden in Costa Rica!

De volgende Costa Rica excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je Costa Rica rondreis. Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies daar bij van toepassing zijn.
Hieronder een overzicht van al onze excursies in Costa Rica, Panama & Nicaragua:

 


16 excursies

Costa Rica excursie, paardrijden Sarapiqui

Sarapiqui: paardrijden met Poza Azul

€ 66,- p.p.

Poza Azul is een lokale touroperator in Sarapiqui die avontuurlijke excursies organiseert. Zo kun je gaan paardrijden onder begeleiding van een lokale gids.

lees verder »
Costa Rica excursie, raften Sarapiqui

Sarapiqui: White Water rafting met Poza Azul

€ 70,- p.p.

Deze ‘White Water’ raftingtrip is een trip in raftingklasse II & III, dit houdt in dat het avontuurlijk is maar geschikt voor iedereen vanaf 9 jaar. De route over de Sarapiquí River heeft een lengte van 13 km. en duurt circa twee uur.

lees verder »
Costa Rica excursie, ecotermales Fortuna

La Fortuna: Eco Termales Hotsprings

€ 47,- p.p.

Maak kennis met de heerlijke ‘heet water baden’ (hotsprings) van de Arenal Vulkaan in Eco Termales Fortuna. Dit complex beschikt over diverse baden die onderling verschillen qua temperatuur, maar allemaal verwarmd worden door de vulkaan.

lees verder »
Costa Rica excursie, Don Juan coffee tour

Monteverde: Don Juan Coffee Tour

€ 38,- p.p.

Een unieke kans om de historie van de koffieindustrie van Costa Rica te leren kennen en het proces van koffieplantje tot kopje koffie mee te maken. Deze excursie wordt in een internationaal gezelschap gemaakt, onder begeleiding van een gids.

lees verder »
Costa Rica excursie, Monteverde canopy

Monteverde: canopy in Selvatura Park!

€ 66,- p.p.

Het Selvatura Park ligt in het Monteverde Cloud Forest, in dit park organiseert men diverse excursies en tours. Een van de meest populaire excursies is een canopy tour (ook wel ‘ziplineride’ genoemd!).

lees verder »
Costa Rica excursie, Monteverde Treetop Walkways

Monteverde: Treetop Walkways in Selvatura Park

€ 47,- p.p.

Tijdens deze excursie wandel je over bruggen langs de toppen van de bomen. De Treetop Walkways hebben een totale lengte van circa 3 km en bevinden zich hoog bovenin het Cloud Forest.

lees verder »

San Jose: kookworkshop

€ 35,- p.p.

Laat je meenemen door een local naar de markt. Hier krijg je uitleg over de verschillende soorten kruiden, specerijen en locale producten. Met al dit lekkers ga je samen met hem/haar een locale maaltijd bereiden op typisch Costa Ricaanse stijl. En natuurlijk eten jullie dit samen op, dat wordt smullen!

lees verder »
Costa Rica excursie, raften

San Jose: raften op de Rio Pacuare

€ 137,- p.p.

De Rio Pacuare is een van de mooiste rivieren voor een dagtrip. Je vaart tijdens deze rafting trip dwars door het oerwoud, een bijzondere ervaring. In de morgen word je opgehaald bij je hotel in San Jose en per busje naar de verzamelplaats gebracht.

lees verder »
Nicaragua excursie-boottocht Las Isletas

Granada: boottocht langs Las Isletas de Granada

€ 47,- p.p.

Om 09.00 uur word je opgehaald en naar de haven gebracht om in te checken voor de Isletas tour, een 2 uur durende boottocht langs de Isletas de Granada in het Lago Nicaragua.

lees verder »
Nicaragua excursie, Mombacho

Granada: Mombacho krater wandeling

€ 53,- p.p.

Rond 08.00 word je opgehaald voor de excursie naar het Volcán Mombacho Nationaal Park. Een 4-wheeldrive-truck brengt je naar de top van deze indrukwekkende vulkaan. Onderweg rijd je door prachtig tropisch regenwoud.   Een goed onderhouden wandelpad, dwars door weelderige begroeiing,

lees verder »
Nicaragua excursie, cerro negro sandboarden

Leon: naar de Cerro Negro vulkaan

€ 52,- p.p.

De beklimming van de Cerro Negro vulkaan is een indrukwekkende ervaring. Samen met een gids waag je je aan de klim, die voor iemand met een normale conditie goed te doen is. Deze vulkaan is nog actief en helemaal bedekt met zwart vulkanisch gesteente.

lees verder »
Nicaragua excursie-Ometepe, gids met petroglieven

Ometepe: eiland tour

€ 127,- p.p.

Tijdens deze excursie van een hele dag bezoek je de hoogtepunten van het bijzondere eiland Ometepe. Zo breng je een bezoek aan Finca Magdalena, aan de voet van de Maderas vulkaan, hier vind je oude rotsinscripties (‘petroglieven’).

lees verder »
Nicaragua excursie-San Ramon waterval

Ometepe: wandeling naar de waterval

€ 86,- p.p.

Tijdens je verblijf op Ometepe mag een stevige wandeling door de prachtige natuur eigenlijk niet ontbreken. Deze excursie is zo’n wandeling, en begint aan de zuidelijke kant van de Maderas vulkaan. In ongeveer twee uur loop je naar de 50 meter hoge San Ramón waterval.

lees verder »
Nicaragua-Ometepe, Laguna Maderas

Ometepe: beklimming van de Maderas vulkaan

€ 110,- p.p.

Na het ontbijt vertrek je naar Finca Magdalena, aan de zuidelijke kant van de Maderas vulkaan en het startpunt van de beklimming. Langzaam maar zeker klim je steeds hoger de vulkaan op, het begin is redelijk steil maar het is een goed pad.

lees verder »
Nicaragua excursie, canopy

San Juan del Sur: canopy tour

€ 67,- p.p.

Tijdens je verblijf in het kustplaatsje San Juan del Sur is het mogelijk om een avontuurlijke canopy tour te maken, een 2,5 kilometer lange kabelbaan, dwars door de natuur. Terwijl je van platform naar platform vliegt heb je kans om verschillende dieren te zien: apen, wasberen en mooie vogels.

lees verder »
Nicaragua-excursie San Juan del Sur

San Juan del Sur: schildpadden bij Playa La Flor

€ 133,- p.p.

Het meest beroemde strand ten zuiden van San Juan del Sur is Playa La Flor, een beschermd natuurreservaat omdat het de vaste broedplaatst is van de Olive Ridgeley schildpadden. Duizenden schilpadden komen hier ieder jaar tussen augustus en januari massaal het strand op om hun eieren te leggen.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 26 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider