headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Sarapiqui: eco-lodge in de jungle

Sarapiqui

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 59,- p.p. Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd
Costa Rica bouwsteen Sarapiqui

Tijdens deze Costa Rica bouwsteen verblijf je in Sarapiqui, midden in het regenwoud tussen Tortuguero Nationaal Park en La Fortuna. Ooit was hier een van de belangrijkste havens van Costa Rica, de schepen voeren vanaf Sarapiqui verder naar zee.

 

Nu kun je hier genieten van de prachtige natuur, je verblijft in een sfeervolle lodge en zijn er vele excursiemogelijkheden in de omgeving. Sarapiqui is echt een aanrader om als tussenstop toe te voegen aan jouw rondreis door Costa Rica!


Dag 1: aankomst in Sarapiqui, overnachting
Dag 2: vrije dag, einde van deze bouwsteen

Prijs € 59,- p.p.

Inbegrepen: 1 hotelovernachting inclusief ontbijt

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, eventuele excursies en vervoer

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CRJ020

 

Vervoer: we bieden deze bouwsteen aan zonder vervoer, omdat er verschillende manieren zijn om naar Sarapiqui te reizen. Deze bouwsteen is perfect in te passen in je reis per openbaar vervoer maar past ook prima in een fly-drive!

Sarapiqui, La QuintaTijdens deze bouwsteen verblijf je in een gezellige, bijzondere, prachtige ECO-lodge, die wordt gerund door een vriendelijke Costaricaanse familie. De lodge ligt midden in de natuur, in een prachtige eigen jungletuin met wandelpaden,  een ‘ranarium’ voor het kweken van gifkikkertjes en een mooie vlindertuin.

 

 

 

 

Lees hier meer over de lodge in Sarapiqui, en ook de algemene informatie over onze hotels in Costa Rica!

Sarapiqui: paardrijden met Poza Azul

Prijs € 66,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Costa Rica excursie, paardrijden Sarapiqui

Poza Azul is een lokale touroperator in Sarapiqui die avontuurlijke excursies organiseert. Zo kun je gaan paardrijden onder begeleiding van een lokale gids. (meer…)

Sarapiqui: White Water rafting met Poza Azul

Prijs € 70,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Costa Rica excursie, raften Sarapiqui

Deze ‘White Water’ raftingtrip is een trip in raftingklasse II & III, dit houdt in dat het avontuurlijk is maar geschikt voor iedereen vanaf 9 jaar. De route over de Sarapiquí River heeft een lengte van 13 km. en duurt circa twee uur. (meer…)

Dag 1: aankomst in Sarapiqui
Na aankomst in de sfeervolle lodge midden in de natuur van Sarapiqui kun je een bezoek brengen aan hun eigen museum of even bijkomen met een sapje aan het zwembad. Het hotel heeft een eigen ‘ranarium’ voor het kweken van gifkikkertjes, een mooie vlindertuin en een orchideeëntuin. Daarnaast is er een leuke wandeling uitgezet over het terrein van de lodge.

 

Dag 2: einde van deze bouwsteen
In de ochtend heb je vandaag nog genoeg tijd om een excursie te boeken zoals White Water raften, of paardrijden onder begeleiding van een lokale gids. Ook kun je nog prachtig wandelen op het terrein van de lodge, of een korte raft-trip bij de lodge maken.

 

Nog niet uitgekeken in Sarapiqui? Natuurlijk kunnen we je verblijf met een of enkele dagen verlengen. Wel klaar om verder te reizen? De meeste reizigers kiezen hierna voor onze bouwsteen De vulkaan & het nevelwoud, waarbij je kennis maakt met de Arenal vulkaan bij La Fortuna en het nevelwoud van Monteverde.

Prijs € 59,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider