headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

San Juan del Sur: ‘playa’ aan de Pacific

San Juan del Sur

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 125,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Nicaragua bouwsteen San Juan del Sur

Rust heerlijk uit in de kuststad San Juan del Sur, gelegen aan de Pacifische Oceaan aan een mooie baai. Deze badplaats is populair bij surfers en ook de Nicaraguanen zelf gaan er ook graag naar toe om hun vakantie te vieren. Het is een prima plek om tot rust te komen of om op te laden voor de rest van je reis.


Dag 1: aankomst in San Juan del Sur
Dag 2: vrije dag in San Juan del Sur
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs € 125,- p.p.

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden en persoonlijke uitgaven

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: NIS010

 

Vervoer: we bieden deze bouwsteen aan exclusief vervoer, omdat er verschillende manieren zijn om naar San Juan del Sur te reizen, afhankelijk waar je vandaan komt, wat je budget is, en hoeveel tijd je hebt! Deze bouwsteen is in te passen in je reis per openbaar vervoer, maar past ook prima in een fly-drive!

Tijdens onze individuele rondreizen door Costa Rica & Nicaragua verblijf je in kleine, zeer sfeervolle hotels met eigen toilet/douche op de kamer. In sommige plaatsen bieden we meerdere categorieën hotels aan, zodat je kunt kiezen tussen ‘standaard’ of ‘comfort’.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Costa Rica en onze hotels in Nicaragua!

San Juan del Sur: canopy tour

Prijs € 52,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Nicaragua excursie, canopy

Tijdens je verblijf in het kustplaatsje San Juan del Sur is het mogelijk om een avontuurlijke canopy tour te maken, een 2,5 kilometer lange kabelbaan, dwars door de natuur. Terwijl je van platform naar platform vliegt heb je kans om verschillende dieren te zien: apen, wasberen en mooie vogels. (meer…)

San Juan del Sur: schildpadden bij Playa La Flor

Prijs € 65,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Nicaragua-excursie San Juan del Sur

Het meest beroemde strand ten zuiden van San Juan del Sur is Playa La Flor, een beschermd natuurreservaat omdat het de vaste broedplaatst is van de Olive Ridgeley schildpadden. Duizenden schilpadden komen hier ieder jaar tussen augustus en januari massaal het strand op om hun eieren te leggen. (meer…)

Dag 1: aankomst in San Juan del Sur
Vandaag kom je aan in San Juan del Sur. Afhankelijk van je aankomsttijd kan je alvast wat van de omgeving verkennen of misschien met een boek op het strand gaan liggen.

 

Dag 2: vrije dag in San Juan del Sur
San Juan del Sur is een kuststadje aan de Pacifische Ocean in het zuidwesten van Nicaragua en ligt aan een halvemaanvormige baai. Het is een bekende toeristische bestemming dankzij de stranden. De stad is populair bij surfers en is een vakantieplaats voor vele Nicaraguaanse families en buitenlandse toeristen die het een als een ongerept alternatief van Costa Rica beschouwen. Al met al een prima plek om even heerlijk bij te komen van je reis of om op te laden voor wat nog komen gaat!

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Maar je kunt natuurlijk ook nog wat langer in San Juan del Sur blijven. Geef je wensen aan in de ‘opmerkingen’ bij je reisaanvraag, we maken je reisvoorstel altijd graag op maat!

Prijs € 125,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider