headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Playa Tortuga: op zoek naar dolfijnen in de Pacific

Playa Tortuga

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 119,- p.p. Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd
Costa Rica- Playa Tortuga

Heerlijke bouwsteen naar de kust bij Playa Tortuga, een prachtige, romantische plek. Playa Tortuga ligt afgelegen en dus is het hier nog rustig. De stranden zijn kilometers lang en breed, maar niet zo geschikt om te zwemmen.

 

Hier op het schiereiland Osa vind je weelderige jungle, met in de omgeving het Corcovado National Park, de beschermde wateren van het Ballena Marine Park, Cano Island en de mangroves bij Sierpe. Je kunt, als je zin hebt in wat activiteiten, een trip maken naar het Ballena National Marine Park, waar je prachtig kunt snorkelen en dolfijnen en soms ook walvissen kunt zien.


Dag 1: aankomst in Playa Tortuga
Dag 2: vrije dag in Playa Tortuga
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs € 119,- p.p.

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden en vervoer

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CRS030

 

Vervoer: we bieden deze bouwsteen aan exclusief vervoer, omdat er meerdere manieren zijn om naar Playa Tortuga te reizen, afhankelijk waar je vandaan komt, wat je budget is, en hoeveel tijd je hebt!

 

Voor meer informatie over onze hotels kijk op  onze hotels in Costa Rica!

Dag 1: aankomst in Playa Tortuga
Vandaag kom je aan in Playa Tortuga, afhankelijk van waar je vandaan komt, heb je misschien nog tijd om van het zwembad te genieten!

 

Dag 2: vrije dag in Playa Tortuga
Vandaag kun je lekker luieren bij het zwembad of een trip maken in de omgeving. Zo kun je een tocht maken naar het Ballena National Marine Park, waar je prachtig kunt snorkelen en dolfijnen en soms ook walvissen kunt zien.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na een paar ontspannen dagen is het tijd om de koffers in te pakken en de reis verder te vervolgen. Natuurlijk is het ook mogelijk wat langer in Playa Tortuga te blijven, laat het ons weten bij je aanvraag, we passen het reisvoorstel graag voor je aan!

Prijs € 119,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider