headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Panama-Stad

Panama-Stad

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Panama-Stad is de hoofdstad van Panama. Het is een moderne stad, vooral bekend vanwege het Panama-kanaal dat de Atlantische- en de Pacific Oceaan met elkaar verbindt. Als je Panama stad bereikt per vliegtuig valt als eerste de grote rij wolkenkrabbers op, maar als je goed kijkt zul je ook het Panama kanaal kunnen zien liggen.

 

In de stad vind je ook prachtige natuur in het Parque Natural Metropolitano. De oude stad ‘Casco Viejo’ is deels gerestaureerd en staat op de Unesco erfgoedlijst. Hier maak je kennis met het koloniale verleden, maar vind je ook veel sfeervolle restaurantjes en terrasjes. Panama-Stad bruist van het leven en is zeker een bezoek waard!


Dag 1: aankomst in Panama Stad
Dag 2: vrije dag in Panama Stad
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 89,- p.p. in middenklasse hotel
Prijs vanaf € 119,- p.p. in sfeervol hostel

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt.
Niet inbegrepen: overige maaltijden, eventuele excursies en vervoer.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CRP005

Tijdens onze individuele rondreizen door Costa Rica & Panama verblijf je in kleine, zeer sfeervolle hotels met eigen toilet/douche op de kamer. In veel plaatsen bieden we meerdere categorieën hotels aan, zodat je kunt kiezen tussen ‘standaard’ of ‘comfort’.

 

Ons standaard/middenklasse hotel in Panama Stad is het AZ hotel.  Dit hotel ligt midden in de stad en heeft een klein zwembad.

 

Het is ook mogelijk te kiezen voor een sfeervol hostel in ‘Casco Viejo’; het oude, historische centrum van de stad

 

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Panama!

Dag 1: aankomst in Panama-Stad.
Vandaag kom je aan in Panama-Stad. Aan het einde van de middag kun je net als alle Panamese bewoners heerlijk  wandelen over de nieuw aangelegde boulevard bij de vismarkt aan Avenue de Balboa. Hier zijn ook diverse visrestaurants te vinden.

 

Dag 2: vrije dag in Panama-Stad
Vandaag kun je zelf kiezen wat je wilt doen. Wij raden je echter zeker aan een bezoek te brengen aan Casco Viejo, het oude centrum van Panama Stad. Naast de prachtige historische gebouwen vind je hier het lekkerste ijs van Panama bij Granclement icecreams. Niet goedkoop maar wel overheerlijk!

 

Ook een bezoek aan het Panama Kanaal mag natuurlijk niet ontbreken! Het bezoekerscentrum bij de sluizen van Mirafores biedt een mooi uitzicht op de passerende vracht- en cruiseschepen. Mocht je tijd over hebben dan raden we het Parque Natural Metroplitano aan, waar prachtige wandelingen in de natuur te maken zijn.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na twee dagen in Panama-Stad is het tijd om de koffers in te pakken en de reis verder te vervolgen. Als je terugkeert naar huis kunnen we een transfer voor je regelen naar het internationale vliegveld van Panama-Stad. Begin je jouw reis in Panama-Stad dan kun je verder reizen met bijvoorbeeld onze andere bouwstenen naar Bocas del Toro en Boquete.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een nacht bij te boeken in Panama-Stad. Buiten de stad begint het regenwoud en zijn bijvoorbeeld prachtige dagtochten te maken naar het Parque Nacional Soberania of Isla Taboga. Geef ons je reiswensen door!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider