headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Manuel Antonio: perfecte combinatie van natuur & strand

Manuel Antonio

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 105,- p.p. Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd
Costa Rica bouwsteen Manuel Antonio

Manuel Antonio biedt een perfecte combinatie van natuur & strand! Het is een klein en populair National Park dat bestaat uit een reeks mooie baaien met witte zandstranden en rotsen, omringd door tropisch regenwoud dat tot aan het strand groeit. Je kunt hier brulapen, kapucijnapen, doodshoofdaapjes, luiaards, wasbeertjes en leguanen zien!

 

Ook buiten het Manuel Antonio National Park zijn er stranden, maar deze zijn niet zo ‘bounty-achtig’ als de prachtige, witte stranden in het park zelf. Het is hier mogelijk te snorkelen in zee, en je kunt paardrijden, raften en zeilen. Het is wel een vrij toeristisch park, dat vooral in de weekenden en op feestdagen erg druk bezocht wordt door de Ticos zelf.


Dag 1: aankomst in Manuel Antonio
Dag 2: vrije dag in Manuel Antonio
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs € 105,- p.p.

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, vervoer en entree Nationaal Park (ca. 10 euro)

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CRJ040

 

Let op: Mijdt het park in de weekends en vakanties, vooral met Pasen, de kerstvakantie en Costaricaanse feestdagen want dan is het erg druk! Op maandag is het park gesloten voor het publiek. Handig om rekening mee te houden bij het plannen van je reis!

 

Vervoer: we bieden deze bouwsteen aan exclusief vervoer, omdat er vele verschillende manieren zijn om naar Manuel Antonio te reizen, afhankelijk waar je vandaan komt, wat je budget is, en hoeveel tijd je hebt! Deze bouwsteen is perfect in te passen in je reis per openbaar vervoer, maar past ook in een fly-drive!

Costa Rica hotels, Manuel Antonio, MimosTijdens deze bouwsteen verblijf je in een gezellig hotel in een zeer groene omgeving. Het hotel ligt aan de doorgaande weg van het stadje Quepos naar Manuel Antonio National Park toe. Het is nog ongeveer 10 minuten rijden naar de entree van het park, de bus vertrekt vlakbij het hotel.

.

Het hotel heeft een fijne tuin met zwembad!

 

 

.

Lees hier meer over ons hotel bij Manuel Antonio en eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Costa Rica!

Dag 1: aankomst Manuel Antonio
Je kunt naar Manuel Anonio reizen per huurauto of interbus, het vervoer is nog exclusief. Afhankelijk van de aankomsttijd kun je meteen het Nationale Park gaan bezoeken of heerlijk gaan relaxen op een van de stranden.

 

Dag 2: vrije dag in Manuel Antonio
Vandaag heb je genoeg tijd om het Nationaal Park Manuel Antonio te bezoeken. In de ochtend is het vaak rustiger in het park dan in de middag. Maar de keuze is aan jou. Houd er wel rekening mee dat het park om 16.00 uur sluit en iedereen om 15.00 uur verzocht wordt naar de uitgang te lopen. Door het park zijn verschillende wandelpaden uitgezet. Deze wandelingen komen langs prachtige baaien met bounty-achtige stranden.

 

Wil je liever dieren spotten dan is het mogelijk om bij de ingang een gids te huren. Samen ga je dan op zoek naar o.a. brulapen, kapucijnerapen, doodshoofdaapjes, luiaards, wasbeertjes en leguanen. Maar ook als je geen gids huurt, zul je bijna altijd wel enkele dieren spotten. De dieren in Manuel Antonio zijn minder schuw dan op andere plaatsen in Costa Rica.

 

Dag 3: vertrek uit Manuel Antonio
Vandaag reis je weer verder, indien je niet per huurauto reist regelen we graag de transfer en/of de interbus naar je volgende bestemming voor je!

Prijs € 105,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider