headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Easy Landing San José

San José

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 135,- p.p. in middenklasse hotel Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Costa Rica bouwsteen San Jose

Na aankomst op het vliegveld van San José word je opgewacht door een chauffeur die je naar het gezellige hotel net buiten het centrum van de stad brengt. In deze bouwsteen, een startpakket, zit de transfer van het vliegveld naar je hotel en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!


Dag 1: aankomst op de luchthaven van San José, transfer naar je hotel
Dag 2: vrije dag in San José
Dag 3: einde van deze bouwsteen, begin van de verdere reis.

Prijs € 135,- p.p. in middenklasse hotel

Inbegrepen: transfer van het vliegveld naar het hotel, 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt (bij comfort/heritage hotel op basis van logies)

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, fooien en persoonlijke uitgaven

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Let op! Het heritage-hotel is tijdelijk gesloten voor renovatie!

 

Reiscode: CRA001

 

Suggesties: het is eventueel mogelijk om aan het einde van je rondreis een gezellig, kleinschalig hotel vlak bij het vliegveld te boeken, ideaal voor een nachtje voor je weer vertrekt vanuit San José. Het centrum van San Jose hoef je dan niet in, hier kun je nog even relaxen bij het zwembad voor je weer in het vliegtuig stapt.

Costa Rica hotel, San Jose, ColonialHet hotel dat we standaard gebruiken voor je verblijf in San José is een prima middenklasse hotel, gelegen aan de rand van het historisch centrum van San Jose, vlakbij het Nationaal Museum, het Nationaal Theather, Parque Central Park en de voetgangerszone. Het hotel heeft een terras/ontbijtruimte, en een klein zwembad.

 

Tegen een toeslag is het mogelijk in een prachtig, groot koloniaal hotel te verblijven, het oudste hotel in Costa Rica. Dit wordt echter op dit moment gerenoveerd en is tijdelijk gesloten.

 

 

Lees hier meer over de hotels in San Jose en ook de algemene informatie over onze hotels in Costa Rica!

San Jose: raften op de Rio Pacuare

Prijs € 95,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Costa Rica excursie, raften

De Rio Pacuare is een van de mooiste rivieren voor een dagtrip. Je vaart tijdens deze rafting trip dwars door het oerwoud, een bijzondere ervaring. In de morgen word je opgehaald bij je hotel in San Jose en per busje naar de verzamelplaats gebracht. (meer…)

Dag 1: aankomst op de luchthaven, transfer naar je hotel
Na aankomst op de luchthaven van San José word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent en naar je hotel gebracht.  Na zo’n lange vliegreis is het fijn dat er iemand op je staat te wachten om je naar je hotel te brengen. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je nog even de stad in, of relaxen bij het gezellige hotel.

 

Dag 2: vrije dag in San José
De hoofdstad San José ligt in de centrale vallei op ongeveer 1.100 m hoogte. Vandaag kun je beginnen met het kennismaken met Costa Rica! Bezoek bijvoorbeeld het National Theatre en La Plaza de la Cultura. Het Museo Nacional de Costa Rica geeft je een goed beeld van de geschiedenis van Costa Rica. Daarnaast kun je heerlijk rondsnuffelen op de Mercado Central, de grootste markt van San José.  Als je van avontuur houdt, kun je een rafttrip boeken, kijk hierboven in het tabblad ‘excursies’!

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen, begin van jouw reis door Costa Rica
Vandaag eindigt deze bouwsteen en kan de verdere reis door Costa Rica beginnen. Je kunt bijvoorbeeld  kiezen voor de bouwsteen Tortuguero Nationaal Park, op zoek naar schildpadden op het Caribische strand aan de oostkust van Costa Rica. Of kies voor onze bouwsteen de vulkaan & het nevelwoud, waarbij je de twee meest bekende parken van Costa Rica bezoekt: La Fortuna en Monteverde.

Prijs € 135,- p.p. in middenklasse hotel Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider