headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Easy Landing San José

San José

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd
El Presidente Hotel Room - OutSight

Na aankomst op het vliegveld van San José word je verwelkomd door een chauffeur die je naar het gezellige hotel net buiten het centrum van de stad brengt. De volgende dag word je opgehaald bij je hotel en naar het lokale agentschap gebracht. Hier krijg je, onder het genot van een kopje koffie, uitleg over jouw reis door Costa Rica.

 

Wil je je meteen al onderdompelen in het lokale leven? Dat kan! Je kunt de dag beginnen door je beste beentje voor te zetten tijdens een Spaanse les, gegeven door een local. Hij/zijn leert je in één uur de meest gebruikte woorden, welke je nog wel eens nodig zou kunnen hebben tijdens je reis. Handig!
Hierna heb je waarschijnlijk trek gekregen van al dat nadenken en kun je met een andere local naar de markt om boodschappen te doen voor het eten wat jullie samen gaan bereiden (en natuurlijk opeten). Je leert tijdens deze kookles een typisch Costa Ricaans gerecht maken.
Nu je weer wat energie in je lijf hebt, is het misschien een leuk idee om een dansles te nemen.
Aan het einde van deze dag ben je goed geïntegreerd denken wij!

 

Uiteraard kan je de excursies ook los boeken of in een andere volgorde. Geef het aan bij de landenspecialist.


Dag 1: aankomst op de luchthaven van San José, transfer naar je hotel
Dag 2: vrije dag in San José
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 159 vanaf,- p.p. in middenklasse hotel
Prijs vanaf € 185 vanaf,- p.p. inclusief kookles
Prijs vanaf € 219 vanaf,- p.p. incl. kookles & dansles
Prijs vanaf € 255 vanaf,- p.p. incl. kookles, dansles & Spaanse les

Inbegrepen: Transfer van het vliegveld naar je hotel, meet and greet op het kantoor van de lokale vertegenwoordiger (inclusief transfer en koffie), 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt (bij comfort/heritage hotel op basis van logies)

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, fooien en persoonlijke uitgaven

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Suggesties: het is eventueel mogelijk om aan het einde van je rondreis een gezellig, kleinschalig hotel vlak bij het vliegveld te boeken, ideaal voor een nachtje voor je weer vertrekt vanuit San José. Het centrum van San Jose hoef je dan niet in, hier kun je nog even relaxen bij het zwembad voor je weer in het vliegtuig stapt.

El Presidente Hotel Room - OutSightHet hotel dat we standaard gebruiken voor je verblijf in San José is een prima middenklasse hotel, gelegen aan de rand van het historisch centrum van San Jose, vlakbij het Nationaal Museum, het Nationaal Theather, Parque Central Park en de voetgangerszone. Het hotel heeft een terras/ontbijtruimte, en een klein zwembad.

 

Lees hier meer over de hotels in San Jose en ook de algemene informatie over onze hotels in Costa Rica!

San Jose: kookworkshop

Prijs € 35,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Laat je meenemen door een local naar de markt. Hier krijg je uitleg over de verschillende soorten kruiden, specerijen en locale producten. Met al dit lekkers ga je samen met hem/haar een locale maaltijd bereiden op typisch Costa Ricaanse stijl.

En natuurlijk eten jullie dit samen op, dat wordt smullen!

San Jose: raften op de Rio Pacuare

Prijs € 137,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Costa Rica excursie, raften

De Rio Pacuare is een van de mooiste rivieren voor een dagtrip. Je vaart tijdens deze rafting trip dwars door het oerwoud, een bijzondere ervaring. In de morgen word je opgehaald bij je hotel in San Jose en per busje naar de verzamelplaats gebracht. (meer…)

Dag 1: aankomst op de luchthaven, transfer naar je hotel
Na aankomst op de luchthaven van San José word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent en naar je hotel gebracht.  Na zo’n lange vliegreis is het fijn dat er iemand op je staat te wachten om je naar je hotel te brengen. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je nog even de stad in of relaxen bij het gezellige hotel.

 

Dag 2: vrije dag in San José
De hoofdstad San José ligt in de centrale vallei op ongeveer 1.100 m hoogte. Vandaag kun je beginnen met het kennismaken met Costa Rica! Bezoek bijvoorbeeld het National Theatre en La Plaza de la Cultura. Het Museo Nacional de Costa Rica geeft je een goed beeld van de geschiedenis van Costa Rica. Daarnaast kun je heerlijk rondsnuffelen op de Mercado Central, de grootste markt van San José.
Wil je je meteen al onderdompelen in het lokale leven? Dat kan! Je kunt de dag ook beginnen door je beste beentje voor te zetten tijdens een Spaanse les, gegeven door een local. Hij/zijn leert je in één uur de meest gebruikte woorden, welke je nog wel eens nodig zou kunnen hebben tijdens je reis. Handig!
Hierna heb je waarschijnlijk trek gekregen van al dat nadenken en kun je met een andere local naar de markt om boodschappen te doen voor het eten wat jullie samen gaan bereiden (en natuurlijk opeten). Je leert tijdens deze kookles een typisch Costa Ricaans gerecht maken.
Nu je weer wat energie in je lijf hebt, is het misschien een leuk idee om een dansles te nemen.
Aan het einde van deze dag ben je goed geïntegreerd denken wij!
Kijk bij het tabblad excursies als je niet alles wilt doen, maar zelf een keuze wil maken uit deze fantastische excursies.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Vandaag eindigt deze bouwsteen en kan de verdere reis door Costa Rica beginnen. Je kunt bijvoorbeeld  kiezen voor de bouwsteen Tortuguero Nationaal Park, op zoek naar schildpadden op het Caribische strand aan de oostkust van Costa Rica. Of kies voor onze bouwsteen de vulkaan & het nevelwoud, waarbij je de twee meest bekende parken van Costa Rica bezoekt: La Fortuna en Monteverde.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider