headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De jungle van El Castillo bij Rio San Juan in Nicaragua

La Fortuna - El Castillo - San Carlos - La Fortuna

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 389,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Nicaragua bouwsteen El Castillo

Om je reis door Costa Rica & Nicaragua extra speciaal wilt maken, bieden we de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een van de minder bekende regio’s in Nicaragua! Je reist naar de ongerepte  omgeving van Rio San Juan. In deze jungle vind je veel dieren, waaronder apen, leguanen en kleurrijke vogels.

 

Tijdens deze bouwsteen verblijf je in El Castillo, een klein en kleurrijk dorp met een vriendelijke bevolking. Omdat het gebied nog erg onontgonnen is, kun je er alleen komen vanuit Costa Rica, over land. Daarom begint (en eindigt) deze bouwsteen in La Fortuna, vanwaar je naar de grens met Nicaragua rijdt.


Dag 1: transfer van La Fortuna naar de grens, grensformaliteiten, per boot naar El Castillo
Dag 2: El Castillo, kanotocht en kaaimannen-expeditie
Dag 3: per boot en bus via San Carlos terug naar La Fortuna, einde bouwsteen

Prijs € 389,- p.p.

Inbegrepen: vervoer per bus & boot volgens programma, 2 overnachtingen in eenvoudig hotel inclusief ontbijt, lokale belastingen, boottrip over Rio Frio & Rio San Juan, bezoek aan het fort van El Castillo, tour per traditionele kano en ’s avonds kaaimannen-expeditie

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, grensbelastingen en fooien

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: NIJ100

 

NB: vertrek op maandag en woensdag

 

Let op: minimaal 2 personen

 

Suggestie: het is ook mogelijk om deze bouwsteen te beginnen vanuit Managua, met een vlucht van Managua naar San Carlos. Je wordt dan op het vliegveld van San Carlos opgehaald en reist vanaf daar naar El Castillo. Op de derde dag word je na het bezoek aan San Carlos op het vliegveld afgezet voor de vlucht terug naar Managua.

Tijdens onze individuele rondreizen door Costa Rica en Nicaragua verblijf je in kleine, zeer sfeervolle hotels met eigen toilet/douche op de kamer.

 

Je overnacht tijdens deze bouwsteen in een eenvoudig hotel in El Castillo, Nicaragua.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Costa Rica en onze hotels in Nicaragua!

Dag 1: transfer van La Fortuna naar de grens, grensformaliteiten, per boot naar El Castillo
‘s Morgens vroeg word je opgehaald in je hotel in La Fortuna, voor de transfer naar de grens bij Los Chiles. Na het passeren van de douane wacht er een boot op je om je naar El Castillo te brengen.

 

Onderweg kun je genieten van de prachtige natuur en heb je de kans om apen, leguanen en vele vogelsoorten te zien. Na aankomst in het kleurrijke stadje El Castillo breng je een bezoek aan het fort (in de 17e eeuw gebouwd door de Spanjaarden) en heb je kans om kennis te maken met de vriendelijke inwoners.

 

Dag 2: vrije dag in El Castillo, kanotocht en kaaimannen expeditie
Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt is het tijd voor wat avontuur! In een traditionele houten kano navigeer je over een smalle rivier terwijl je geniet van de mooie flora en fauna. ’s Middags heb je de tijd om het stadje van El Castillo te verkennen. Slenter door de smalle straatjes en maak een praatje met de vriendelijke bevolking. In de avond staat een kaaimannen-expeditie op het programma. Deze unieke tour geeft je de kans om deze reptielen in hun eigen territorium te zien.

 

Dag 3: per boot en bus via San Carlos terug naar La Fortuna, einde bouwsteen
Vandaag vertrek je na het ontbijt weer richting La Fortuna. Onderweg bezoek je nog het stadje San Carlos, wat mooi gelegen is aan de rivier, voordat deze bijzondere bouwsteen ten einde is.

 

 

Prijs € 389,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider