headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Corcovado National Park: papegaaien & apen in het regenwoud

Sierpe - Drake Bay (bij Corcovado National Park) - Sierpe

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Costa Rica bouwsteen Corcovado

Costa Rica bouwsteen Corcovado

Tijdens deze bouwsteen naar Corcovado bezoek je het grootste park van Costa Rica, een van de meest ongerepte stukjes natuur in Costa Rica! Corcovado ligt op het schiereiland Osa Peninsula, in de Pacific. Je reist eerst naar Sierpe.

 

Daarna ga je verder per boot naar de lodge. Het plekje is prachtig: tussen tropische vegetatie en vlakbij het strand, aan Drake Bay!


Dag 1: aankomst in Sierpe, per boot naar de lodge
Dag 2 (en 3): excursie naar Corcovado National Park en/of Cano Island
Dag 3 (of 4): per boot terug naar Sierpe, einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 415,- p.p. bij 3 dagen
Prijs vanaf € 629,- p.p. bij 4 dagen

Inbegrepen: transfer per boot van Sierpe naar de lodge en terug, 2 (of 3) overnachtingen in Jintes de Osa en alle maaltijden en 1 (of 2) van de genoemde excursies

 

Niet inbegrepen: transport van & naar Sierpe en fooien

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CRJ050

 

Let op : minimaal 2 personen

 

Vervoer: Deze bouwsteen is inclusief transfers naar- en van de lodge vanuit Sierpe. Je kunt per huurauto naar Sierpe reizen en de auto daar inleveren (als dit aan het einde van je reis is) of parkeren (als je na deze bouwsteen verder per huurauto door Costa Rica gaat reizen). Parkeren in Sierpa kost circa 6 USD per auto per dag. We kunnen eventueel ook een transfer of vlucht naar Sierpe voor je regelen.

Je verblijft tijdens deze bouwsteen in Hotel Jinetes de Osa, een heerlijke lodge direct aan het strand van Drake Bay.  Je bereikt Jinetes de Osa na een half uurtje varen, door de mangrove en over zee, je komt aan op het strand. Er is een prima en sfeervol restaurant.

De kamers zijn eenvoudig, voorzien van ventilator, tegelvloer, wifi, kledingkast en eigen badkamer en een heerlijk zitje buiten (balkon of veranda).  Alle kamers hebben uitzicht op de oceaan!

 

 

 

Lees hier meer over Jinetes de Osa en eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Costa Rica.

Dag 1: aankomst in Sierpe, per boot naar de lodge
Vandaag moet je in ieder geval om 11:30 uur in Sierpe zijn, waar de boot van de lodge al ligt te wachten. De boottocht naar de lodge is al een prachtig avontuur, door mysterieuze mangrovewouden. In de middag kom je aan bij de lodge, op tijd voor de lunch, en de rest van de middag ben je vrij, je kunt prachtige wandelingen maken in de omgeving!

 

Dag 2 (en 3): Corcovado National Park of naar Cano Island tour
Vandaag een vroeg ontbijt, er staat vandaag een tour door het Corcovado National Park en/of een boottrip naar Cano Island op het programma!

 

De excursie door het Corcovado National Park begint al om 06.00 met een korte tocht naar het San Pedrillo Estacion. Onderweg zul je al vele vogels zien en vooral ook horen. Hier maak je een wandeling door het park, waar vele dierensoorten leven, waaronder apen en prachtige kleurrijke macaws. Na de lunch is er nog tijd voor een wandeling voor je weer terugkeert naar de lodge.

 

Bij de trip naar Cano Island vertrek je vroeg in de ochtend voor een boottocht naar het eiland. Na aankomst kun je snorkelen en relaxen, na de lunch keer je per boot terug naar de lodge, met een beetje geluk onder begeleiding van een school dolfijnen.

 

Als je kiest voor de 4-daagse bouwsteen maak je een excursie op dag 2 én een excursie op dag 3, beide dagen ben je in de loop van de middag terug in de lodge en heb je verder vrij!

Als je kiest voor de 3-daagse bouwsteen kun je kiezen tussen de twee excursies: Corcovado N.P. of Cano Island!

 

Dag 3 (of 4): per boot terug naar Sierpe, einde bouwsteen
Na het vroege ontbijt stap je rond 07.30 uur weer in de boot voor de terugtocht naar Sierpe. Daar kun je je rondreis door Costa Rica weer vervolgen!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider