headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Caribisch strandje bij Cahuita of Puerto Viejo

Cahuita of Puerto Viejo

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd
Costa Rica bouwsteen Cahuita

Bij deze Caribische bouwsteen kun je voor je verblijf aan de oostkust van Costa Rica kiezen uit Cahuita of Puerto Viejo. Beide prachtige plekken om te relaxen aan het begin of einde van je rondreis!

 

Cahuita is een ‘laid back’ dorpje in een prachtige ‘bounty’ baai, sikkelvormig met een achterliggende strook bos. Het dorpje bestaat uit één hoofdstraat met wat restaurantjes en hotelletjes en barretjes met een relaxed Caribisch sfeertje. In de zee voor de kust ligt een koraalrif waar je prachtig kunt snorkelen.

 

Puerto Viejo de Talamanca ligt iets zuidelijker aan de kust en is wat groter, met meer uitgaansmogelijkheden en lange stranden. Hier vind je veel surfers die op de hoge golven afkomen, die breken op het rif voor de kust. De stranden zijn heel mooi en schoon, maar ook ruig en wild, dus kijk uit waar je gaat zwemmen want de stroming is soms heel sterk!


Dag 1: aankomst Caribische kust, verblijf in Cahuita of Puerto Viejo
Dag 2: vrije dag aan de Caribische kust
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 114,- p.p. in Cahuita
Prijs vanaf € 105,- p.p. in Puerto Viejo

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

 

Niet inbegrepen:  vervoer en overige maaltijden

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CRS020

 

Vervoer: we bieden deze bouwsteen aan zonder vervoer, omdat er verschillende manieren zijn om naar Cahuita of Puerto Viejo te reizen. Deze bouwsteen is perfect in te passen in je reis per openbaar vervoer maar past ook prima in een fly-drive!

Costa Rica hotels, Puerto Viejo Azania bungalowAls je kiest voor een verblijf in Cahuita verblijf je in een levendige gezellige lodge direct aan zee, aan de Playa Negra, en vlakbij het centrum van Cahuita. Tegen een kleine toeslag bieden we een hotel met zwembad.

 

In Puerto Viejo verblijf je in een sfeervol hotel verschillende houten bungalows in een prachtige tropische tuin net buiten het centrum, ook hier kun je tegen een toeslag kiezen voor een lodge met een zwembad in de tuin!

 

Lees hier meer over de hotels in Cahuita en de hotels in Puerto Viejo!

Dag 1: aankomst Caribische kust, verblijf in Cahuita of Puerto Viejo
De meeste reizigers boeken deze Caribische bouwsteen na hun verblijf in het Tortuguero National Park. Je wordt dan afgezet in Guapiles, waar de huurauto al op je staat te wachten. Hierna is het nog een uurtje of 3 rijden, vanaf San Jose is het 5 uur rijden. Het is ook mogelijk dezelfde routes per interbus te maken, je wordt dan afgezet bij je hotel in Cahuita of Puerto Viejo.

 

Dag 2: vrije dag aan de Caribische kust
In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken onder begeleiding van een gids door het Cahuita Nationale Park. Onderweg zie je heel veel vogels en ook hagedissen, vlinders, brulapen en de zeldzame drietenige luiaard. Je sluit de wandeling door jungle af met een snorkeltrip vanaf het strand bij het rif voor de kust van het park. Net iets verder, bij Manzanillo, komen de reuzenschildpadden aan het strand (juli, aug & sept).

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Zowel vanuit Cahuita als vanuit Puerto Viejo kun je prima naar Bocas del Toro, de eilandengroep net over de grens bij Panama, waar het snorkelen geweldig is.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider