headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Bocas del Toro: chillen op een Caribisch koraaleiland

Almirante - Bocas del Toro - Almirante

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Panama bouwsteen-Bocas del Toro

De prachtige eilandjes met witte stranden van de eilandengroep Bocas del Toro in Panama zijn een perfecte plek om te relaxen. Je verblijft op het eiland Colon, het grootste eiland van het archipel. Hier wonen mensen van verschillende culturen en er heerst een Caribische sfeer. Alleen de hoofdstraat is geasfalteerd, de meeste huizen zijn op palen gebouwd en in allerlei vrolijke kleuren geschilderd. Vanuit Colon kun je leuke excursies maken, bijvoorbeeld snorkelen, duiken of op zoek naar dolfijnen.


Dag 1: aankomst Almirante, per watertaxi naar Bocas del Toro
Dag 2: vrije dag in Bocas del Toro
Dag 3: per watertaxi naar Almirante, einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 95,- p.p. in middenklasse-hotel
Prijs vanaf € 125,- p.p. in comfort-hotel

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen exclusief ontbijt in standaard-hotel & inclusief ontbijt in comfort-hotel, vervoer per watertaxi van Almirante naar Bocas en terug en ‘meet & greet’ bij aankomst op Isla Colon (Bocas)

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, fooien en persoonlijke uitgaven

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CRP001

Panama hotels Bocas Swans Cay, kamerOns standaard-hotel in Bocas is een sfeervol oud hotel in een mooi wit houten gebouw aan de hoofdstraat van Bocas. Tegen een toeslag is het mogelijk om in ons comfort-hotel te verblijven!

 

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Panama!

 

 

Dag 1: per watertaxi van Almirante naar Bocas del Toro
Waarschijnlijk kom je per privéauto vanuit Costa Rica aan in het dorpje Almirante, waar de watertaxi naar Bocas vertrekt. Almirante ligt op ongeveer 30 minuten vanaf de grens Costa Rica / Panama en we kunnen deze transfer natuurlijk voor je regelen.

 

De tocht per snelle motorboot duurt circa 60 minuten. Je vaart over één van de oude kanalen, dwars door de mangrove wouden, die nog zijn aangelegd door de Banana Companies voor het vervoer van de bananen. Na aankomst in het stadje Bocas staat er iemand op je te wachten die je naar je hotel brengt en je allerlei tips en informatie kan geven over de mogelijkheden in Bocas del Toro. Je overnacht op het eiland Colon.

 

Dag 2: vrije dag in Bocas del Toro
Vandaag kan je zelf kiezen wat je wilt doen. Een excursie om op zoek te gaan naar dolfijnen, snorkelen met prachtige vissen en lekker luieren op een tropisch strand is echter wat wij aanraden!

 

Dag 3: per watertaxi terug naar Almirante, einde bouwsteen
Vandaag reis je weer per snelle motorboot naar Almirante. Vanaf hier kun je terugreizen naar Costa Rica, of een reis maken door het binnenland van Panama. Natuurlijk is het ook mogelijk om wat extra nachten op Bocas del Toro te blijven , of vanaf Bocas direct naar Panama Stad te vliegen, voor een verlenging in deze moderne wereldstad met een koloniaal centrum! Geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag, we maken van je aangevraagde bouwstenen altijd een logisch en passend reisvoorstel, en houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider