headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Bocas del Toro & de koffieplantages van Boquete

Almirante – Bocas del Toro – Boquete – David

5 dagen, 4 nachten

Prijs € 319,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Panama bouwsteen Bocas del Toro

De prachtige eilandjes met witte stranden van de eilandengroep Bocas del Toro in Panama zijn een perfecte plek om te relaxen. Je verblijft op het eiland Colon, het grootste eiland van het archipel. Hier wonen mensen van verschillende culturen en er heerst een Caribische sfeer. Alleen de hoofdstraat is geasfalteerd, verder vind je hier alleen zandpaadjes, de meeste huizen zijn op palen gebouwd en in allerlei vrolijke kleuren geschilderd. Vanuit Colon kun je leuke excursies maken, bijvoorbeeld snorkelen, duiken of op zoek naar dolfijnen.

.

De volgende stop is Boquete, een dorpje tussen de koffieplantages in het binnenland van Panama. In de bergen rondom Boquete kun je mooie wandelingen maken. Boquete ligt wat hoger, waardoor het klimaat hier erg aangenaam is. De bewoners van de koffieplantages laten je graag kennismaken met hun dagelijkse leven op de plantages.

 


Dag 1: aankomst Almirante, per watertaxi naar Bocas del Toro
Dag 2: vrije dag in Bocas del Toro
Dag 3: per boot en privé-auto met chauffeur naar Boquete
Dag 4: vrije dag in Boquete
Dag 5: transfer naar het vliegveld van David, einde van deze bouwsteen

Prijs € 319,- p.p.

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen op Bocas op basis van logies (comfort-hotel inclusief ontbijt), ‘meet & greet’ bij aankomst op Isla Colon de Bocas, 2 hotelovernachtingen in Boquete inclusief ontbijt, watertaxi van Almirante naar Isla Colon (Bocas) & terug, transfer per privé-auto met chauffeur van Almirante naar hotel Boquete en transfer van hotel Boquete naar het vliegveld in David.

 

Niet inbegrepen: excursies, overige maaltijden en fooien.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CRP002

Ons standaard-hotel in Bocas is een sfeervol oud hotel in een mooi wit houten gebouw aan de hoofdstraat van Bocas. Tegen een toeslag is het mogelijk om in ons comfort-hotel te verblijven!Panama hotels Boquete

.
In Boquete verblijf je in een gezellig hotel aan de rand van het centrum, ideaal om mooie wandelingen te maken!

 

.

 

Lees ook de algemene informatie over  onze hotels in Panama!

 

Dag 1: per watertaxi van Almirante naar Bocas del Toro
Waarschijnlijk kom je per privéauto vanuit Costa Rica aan in het dorpje Almirante, waar de watertaxi naar Bocas vertrekt. Almirante ligt op ongeveer 30 minuten vanaf de grens Costa Rica / Panama en we kunnen deze transfer natuurlijk voor je regelen.

 

De tocht per snelle motorboot duurt circa 60 minuten. Je vaart over één van de oude kanalen, dwars door de mangrove wouden, die nog zijn aangelegd door de Banana Companies voor het vervoer van de bananen. Na aankomst in het stadje Bocas staat er iemand op je te wachten die je naar je hotel brengt en je allerlei tips en informatie kan geven over de mogelijkheden in Bocas del Toro. Je overnacht op het eiland Colon.

 

Dag 2: vrije dag in Bocas del Toro
Vandaag kan je zelf kiezen wat je wilt doen. Een excursie om op zoek te gaan naar dolfijnen, snorkelen met prachtige vissen en lekker luieren op een tropisch strand is echter wat wij aanraden!

 

Dag 3: per boot en privé-auto met chauffeur naar Boquete
Vandaag reis je weer per snelle motorboot naar het vasteland. Hier word je opgewacht door een auto met chauffeur, die je naar het hotel in Boquete brengt. Je maakt een indrukwekkende reis door een zeer groen gebied. De bevolking is van Indiaanse afkomst, langs de weg zie je overal hun typische huizen op palen staan. Boquete ligt wat hoger, waardoor het klimaat hier erg aangenaam is.

 

Dag 4: vrije dag in Boquete
Vandaag kan je kennis maken met het leven op een koffieplantage. De bewoners van de koffieplantages laten je kennismaken met hun manier van leven. In de bergen rondom Boquete kun je mooie wandelingen maken door de koffieplantages.

 

Dag 5: transfer naar het vliegveld, einde bouwsteen
Je wordt vandaag weer per taxi/auto naar het vliegveld van David gebracht, waar je verder kunt reizen naar Panama-Stad of één van onze andere bestemmingen. Geef je voorkeur aan in de ‘opmerkingen’ bij je reisaanvraag, we maken je reisvoorstel op maat!

Prijs € 319,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider